MENÜ
 
KERESŐbenzin
dizel
hibrid
 
 

Köszöntöm kedves látogatónkat honlapunkon!

LÁNCZOS SZERVIZ   Autókereskedelmi és Szolgáltató Kft. használt személy és haszongépjárművek, motorkerékpárok,sérült-törött,karambolos autók ,adás-vételével, hitel ügyintézéssel, biztosítás kötéssel,Fényezés nélküli horpadás javítással,jégkár javítással,vákumos ill. ragasztós karosszéria kihúzással foglalkozó cég.

Cégünk és telephelyünk 6400 m2-en helyezkedik el Székesfehérváron az Új Csóri út 47. szám alatt, közvetlenül a 8-as főút mellett, a javító műhely és az ügyfélszolgálati iroda 290 m2-en tapasztalt, szakképzett értékesítővel,Jég vert,viharkáros,ajtórányitásos sérült,horpadt autók javításában nagy szakmai rutinnal rendelkező szakemberrel várjuk kedves ügyfeleinket barátságos környezetben.

 Küldetésünk

 Cégünk tevékenységének központjában ügyfeleink minőségi és egyedi kiszolgálása áll. Munkánk minősítése ügyfeleink elégedettségén keresztül mérhető le. Mindennapi munkánk során ezért arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk részére a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk akár  autóértékesítésről, akár egyéb kiegészítő autós termék kereskedelméről,horpadás javításról van szó.

 Ügyfélorientált kiszolgálás, elkötelezett dolgozók, minőségtudatos tevékenység. A Lánczos Szerviz Kft. nagy hangsúlyt helyez környezetének ápolására és megóvására, hogy minél kellemesebb és kultúráltabb körülmények között tudjuk Önt fogadni és kiszolgálni.
Egy maradandó alkotást létrehozni az utódoknak, bizonyítva azt, hogy következetes munkával, etikus magatartással bepótolhatjuk elvesztett évtizedeinket, utolérhetjük a fejlett világot, és büszkék lehetünk saját magunkra, cégünkre, nemzetünkre. 

 Részletesebb információt szolgáltatásainkról a MENÜ címszó alatt talál.

 Ha kérdése lenne hívjon most!                               06-20-9811-849

 Üdvözlettel

LÁNCZOS PÉTER

Cégjegyzék szám: 01-09-968253

Adószám: 23494695-2-41

NYITVA TARTÁS:
HÉTFŐ-PÉNTEK: 09.00-17.00
Tel./Fax szám: 0622/786-872