MENÜ
 
KERESŐbenzin
dizel
hibrid
 
 

LÁNCZOS SZERVIZ CASCO (Új!)

„LÁNCZOS SZERVIZ CASCO”
Egy egyedülálló biztosítási megoldás!

A jelenlegi gazdasági helyzet nehézségeire választ keresve és ügyfeleink ismert szempontjait figyelembe véve, biztosítási szakembergárdával a háttérben kifejlesztettünk egy egyedülállóan újszerű, mégis rendkívül egyszerűen átlátható CASCO biztosítási konstrukciót.

Könnyen felismerhető probléma, hogy mostanában még az idősebb gépjárművek káresemény miatti - teljes vagy részleges - kiesése is igen jelentős gondot jelenthet akár egy család, akár egy vállalkozás életében a további működés szempontjából és ésszerű lenne ezt a potenciális veszélyt ellensúlyozni egy biztosítási megoldással.

Ugyanakkor tudjuk azt is, hogy a CASCO biztosítások megítélésének legelső szempontja a fizetendő díj szokott lenni. Ezért épp ezt tartottuk szem előtt, azaz a családok és cégek jelenlegi pénzügyi helyzetéhez maximálisan alkalmazkodó díjakat alakítottunk ki. A „LÁNCZOS CASCO” elnevezésű egyedi termék a mai piacon elérhető hasonló biztosítások díjainál – még alacsony önrészek mellett is – jóval kedvezőbbeket tud ajánlani.

Az Ügyfél döntése alapján kiválasztott javító melletti elköteleződés jelenti a jelentős díjcsökkenés legfőbb alapját. Eszerint tehát Ön, illetve az Ön(ök) cége vállalja, hogy a megkötött CASCO biztosítás terhére történő javításokat a Lánczos Szerviznél végezteti el. Ennek fejében pedig élvezheti a rendkívül kedvező, más konstrukcióban jelenleg nem elérhető alacsony biztosítási díjakat.

Az igen vonzó díjak mellett a biztosítási szolgáltatás magas szintű maradt:
 teljes körű casco megoldás elemeit tartalmazza:
• töréskárok (beleértve a rongálást is)
• lopáskárok (teljes és részleges), valamint rablás
• elemi károk
• üvegkárok
 javítás esetén a számlával igazolt költségek térítése, az önrész levonásával, avulás-mentesen – kortól függetlenül (kivéve forgó, kopó alkatrészek esetében)
 megsemmisülés (totálkár vagy lopás) esetén a pótlási érték a jármű káridőponti belföldi piaci értéke
 szélvédő csere esetén csak az önrész %-os mértékének levonása
 extra tartozékok pótdíj nélküli biztosítása
 személygépkocsik és kishaszon-gépjárművek esetén assistance és külföldi jogvédelmi segítségnyújtás és biztosítás

Érdeklődés esetén személyre szabott díjajánlatot készítünk, melynek elfogadása után elintézzük az összes szükséges adminisztratív tennivalót.

 
Díjajánlatért keresse partnerünket az L-Insurance Biztosítási Alkusz Kft. részéről:

Asztalos Dóra; Tel: +36 20 934 9561; Fax: +36 70 900 1675; email: dora.asztalos@etienne.hu; WEB: www.etienne.hu

Lánczos Szerviz Kft. részéről:

Lánczos Péter Tel: +36 20 9811-849, Fax: +36 22 786-872, email: info@lanczosauto.hu ,web:www.lanczosauto.hu